
طراحی بسیار زیبا ومتفاوت
با قیمتی فوق العاده
محصولات حرفه ایی وبسایت ما
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است


مواد اولیه بسیار عالی
مبلمان جدید و بسیار زیبا
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان
طراحی فوق العاده زیبا
بسیار راحت و سبک
BEST SELLING PRODUCTS
پکیج شوفاژ دیواری perla pro 24 rsi
۱۸,۵۹۳,۳۰۰ تومانپکیج شوفاژ دیواری perla pro 32 rsi
۲۱,۳۵۴,۳۹۰ تومانپکیج شوفاژ دیواری perla pro 28 rsi
۱۹,۶۲۹,۲۸۰ تومانپکیج شوفاژ دیواری perla pro 24 i
۱۶,۳۷۶,۳۶۰ تومانپکیج شوفاژ دیواری perla pro 28 i
۱۸,۴۰۳,۹۹۰ تومانOUT BLOG POSTS
نکته های مهم در زمان لوله کشی
- نوشته شده توسط
admin0971
- ۰ دیدگاه ها
بهتر است در هنگام لوله کشی از لوله های ۴/۳ استفاده کنید، استفاده از لوله های ۲/۱ مگر در مواردی که متراژ ساختمان کوچک و مسیر لوله کشی کوتاه است توصیه نمی شود زیرا این لوله ها به مرور باعث خرابی پمپ دستگاه می شوند.
در انجام لوله کشی شوفاژ دیواری دقت لازم را داشته باشید تا نیاز به سرویس و تعمیر گی در پی پکیج بکاهید و از خسارت های لوله کشی نامناسب پیش گیری کنید.
• اگر لوله کشی شما به صورت روکار انجام شده است می توانید از داکت کشی استفاده کنید. که زیبایی منزل یا محل کار شما حفظ شود.
• برای بهتر داغ شدن شوفاژ در هنگام لوله کشی از تعداد زانوی کمتری استفاده کنید
• برای لوله کشی رادیاتورها بهتراست آنها را در زیر پنجره قرار دهید تا از تاثیر سرمای خارج از محیط جلوگیری کند، در محاسبه متراژ گرمایش رادیاتور فقط مسیر رفت را حساب کنید.
• هر چه متراژ لوله بیشتر باشد فشار بیشتری بر پمپ پکیج وارد می شود، پس بهتر است از متراژ لوله کمتر استفاده کرد.
نحوه لوله کشی برای پکیج دیواری:
لوله کشی پکیج دیواری شامل دو مرحله لوله کشی آب و لوله کشی گاز است. که هر کدام باید طبق استاندارد و اصول تعیین شده انجام شود. در لوله کشی پکیج مهم ترین مورد انتخاب مسیر مناسب رادیاتور است که با در نظر گرفتن بهترین محل برای کاهش هدر رفتن انرژی را نیز خواهیم داشت.

سیستم لوله کشی با برگشت مستقیم:
در این روش آبی که از دستگاه پخش کننده گرما برمی گردد مستقیم وارد لوله های برگشت می شود و به سمت موتورخانه حرکت می کند. دستگاه پخش کننده حرارت که به موتور خانه نزدیک است طول لوله رفت و برگشت کمتری نسبت به دستگاه های دورتر دارد.
پس نتیجه می گیریم آب در این مدار بیشتر و راحت تر جریان می گیرد. در ساختمان های کوچک سیستم لوله کشی رادیاتورها با روش برگشت مستقیم انجام می شود.
سیستم لوله کشی با برگشت معکوس:
برای دستگاه پخش کننده گرما که افت فشار تقریبا مساوی دارند. لوله کشی با برگشت مستقیم توصیه می شود. در سیستم لوله کشی با برگشت معکوس ، آبی که از دستگاه برمی گردد در جهت آب در لوله های رفت حرکت می کند.

تا وقتی که آب به آخرین دستگاه وصل شود و بعد از آن به موتورخانه حرکت می کند. در این روش افت فشار لوله کشی تمام دستگاه ها به دلیل برابر بودن طول لوله های رفت و برگشت مساوی است. سیستم لوله کشی بیشتر خانه ها با این روش انجام می شود.
برای لوله کشی شوفاژ منزل یا محل کار خود و…. می توانید از کارشناسان با تجربه و دوره دیده ما تماس بگیرید. آن ها این کار را برای شما به راحتی ودر زمان کم و با تجهیزات مدرن انجام می دهند.
عایق کاری سرویس بهداشتی
- نوشته شده توسط
admin0971
- ۰ دیدگاه ها
همینطور در صورت نم دادن حمام و سرویس بهداشتی ، از صفر تا صد عایق کاری سرویس بهداشتی که شامل تخریب، حمل نخاله ساختمانی، قیرگونه یا ایزوگام ، لوله کشی استاندارد ، سرامیک و کاشی کاری حمام را انجام میدهیم.
تمام موارد ذکر شده در سریعترین زمان انجام خواهد شد.
دیگر خدمات ما، بررسی کلی لوله های آب سرد و گرم و بررسی موتورخانه می باشد تا طراحی جدید بر اساس مسیر لوله های شوفاژ و جنس جدید لوله ها می باشد.
قیمت لوله کشی شوفاژ بسیار منطقی و منصفانه خواهد بود. چون ما پروژه های تاسیساتی زیادی داریم و رضایت مشتریان ما برای ما سرمایه می باشد.
ویژگی های نحوه لوله کشی شوفاژ:
• استحکام داشتن لوله ها و دوام طولانی مدت
• رعایت کامل استاندارد های بهداشتی
• عدم عبور نور به داخل لوله ها
• نصب سریع و آسان این نوع لوله ها
• قیمت مناسب نسبت به گیفیت بالای محصول
• حمل ونقل راحت این نوع لوله ها
• سیقلی بودن و افت فشار پایین آب داخل لوله
• حذف تعدادی از اتصالات لوله مانند زانو به دلیل
انعطاف بالای لوله ها
• مقاومت بالا در برابر گرما
• قدرت انعطاف پذیری بالای لوله های پنج لایه
• ضریب انبساط طولی بسیار کم
• عدم رسوب پذیری ، زنگ زدگی و پوسیدگی
• تحمل در برابر مواد شیمیایی
• زیبایی این نوع لوله ها در لوله کشی روکار
• عدم شکل پذیری در مقابل گرما و حرارت
لوله کشی شوفاژ روکار:
در گذشته سیستم های گرمایشی ساختمان ها بیشتر بخاری بوده و ساختمان هایی که واحد زیادی داشتند از موتور خانه و شوفاژ استفاده می کردند. لوله کشی شوفاژ خانه به دو صورت روکار و توکار اجرا می شود. به دلیل بالا رفتن هزینه و صرف زمان در لوله کشی شوفاژ توکار بعضی اوقات از لوله کشی شوفاژ روکار استفاده می شود.

عیب های سیستم گرمایشی قدیم یا سنتی:
به دلیل گران شدن قیمت گاز دیگر استفاده از بخاری مقرون به صرفه نیست. موتور خانه های قدیمی دارای لوله کشی های آهنی و گالوانیزه بوده اند که مرور زمان دچار فرسودگی شده اند.
زنگ زدگی داخل لوله های آهنی باعث انباشته شدن جرم در داخل لوله ها و بستن یا مسدود شدن مسیر آب گرم می شود و در نتیجه باعث می شود شوفاژ خوب کار نکند.
در لوله کشی شوفاژ به هیچ وجه برای انتخاب مسیر لوله کشی تو کار از لوله نیوپایپ استفاده نکنید. این نوع لوله ها باید مسیر افقی را در کف طی کنند. و شیرآلات ساختمانی وارد اتصالات نصب شده در دیوار شوند.
استفاده از لوله های پلی اتیلن و پنج لایه
در حال حاضر لوله های پلی اتیلن و لوله های پنج لایه برای مسیر های لوله کشی مخصوصا رادیاتور ها استفاده می شود. برای عدم آسیب دیدگی و همچنین کاهش هزینه های اضافی می توانید به جای استفاده از رادیاتورهایی با لوله کشی های قدیمی و جایگزین خوب برای بخاری از لوله کشی روکار و استفاده از پکیج با تکنولوژی روز می باشد.

که در این کار لوله های فرسوده قدیمی در جای خود قرار دارد و برای جلوگیری از خرابی بیشتر و نم زدگی در ساختمان , آب داخل لوله ها را تخلیه کنید تا مسدود شود. سپس در کمترین زمان لوله کشی روکار را با طراحی مناسب و با هزینه ی کمتر این کار را انجام دهید.
لوله کشی شوفاژ
- نوشته شده توسط
admin0971
- ۰ دیدگاه ها
با گذر زمان و مشاهده برخی مشکلات در سیستم حرارت مرکزی، نیاز به تعویض لوله کشی شوفاژ امری اجتناب ناپذیر است. به همین دلیل ما در این مطلب قصد داریم بیشتر در این خصوص صحبت کنیم.

در حال حاضر استفاده از شوفاژ به عنوان منبع حرارتی برای گرم کردن محیط تقریباً در بسیاری از ساختمان ها وجود دارد.
شوفاژ در واقع یک وسیله برای انتقال گرمای ایجاد شده در موتورخانه و یا پکیج به محیط اطراف آن می باشد. رادیاتور شوفاژ دیواری در انواع رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ای، رادیاتور قرنیزی و رادیاتور شیشه ای وجود دارند.
فرسوده شدن سیستم لوله کشی شوفاژ و نیاز به تعویض آن ممکن است در هر ساختمانی ایجاد شود. از آنجا که یکی از دلایل اقدام به تعویض لوله کشی شوفاژ به جنس لوله های به کار رفته در سیستم مربوط می شود.
ما در ادامه ابتدا انواع لوله قابل استفاده در سیستم رادیاتور شوفاژ را بررسی کرده و سپس به نحوه تعویض این سیستم خواهیم پرداخت.
انواع لوله قابل استفاده در لوله کشی شوفاژ
برای انجام لوله کشی شوفاژ می توان از سه نوع لوله استفاده نمود: لوله فلزی، لوله پلیمری و لوله پنج لایه.
لوله فلزی:
لوله های فلزی اغلب از جنس آهنی هستند و استفاده از این لوله ها به دلیل سنگینی، نحوه نصب جوشی، زنگ زدگی و رسوب لوله در مدت استفاده و همچنین هزینه بالا برای حفظ و نگهداری در حال حاضر کمتر صورت می گیرد.

لوله پلیمری:
استفاده از لوله های پلیمری که ترکیبی از لوله های پلاستیکی هستند، بعد از مشاهده اثرات نامطلوب از به کار بردن لوله های فلزی در سیستم لوله کشی شوفاژ رواج پیدا کرد.
این لوله ها در ایران به نام لوله سفید و لوله سبز شهرت دارد. لوله سفید و سبز به دلیل خاصیت ضد رسوب گیری و زنگ زدگی، در اوایل استفاده در سیستم لوله کشی شوفاژ بسیار محبوب شدند.

علاوه بر این قیمت تمام شده این لوله در مقایسه با لوله های فلزی بسیار کمتر است و برای نصب آب به دلیل سبکی و حمل آسان نیاز به زحمت فراوان نیست.
لوله پنج لایه:
لوله های پلیمری بر خلاف آنچه که انتظار می رفت نتوانستند در سیستم گرمایشی پاسخ گوی تمام نیازهای یک سیستم کارآمد باشند و تنها دلیل این مشکل دمای بالای آب در حال گردش در سیستم گرمایشی و عدم مقاومت این لوله ها در دمای بالاتر از ۶۰ درجه بود.
بعد از این اتفاق بود که نوع کار آمدتر این لوله ها یعنی لوله های پنج لایه تهیه و تولید شدند. این لوله ها تمام خصوصیات مورد نظر در انتقال آب گرم در سیستم گرمایش ساختمان را دارا هستند.

لوله های پنج لایه علاوه بر این بسیار سبک، انعطاف پذیر، باصرفه و مقاوم در برابر زنگ زدگی و رسوب و نشتی هستند.
دلایل تعویض لوله کشی شوفاژ
- نوشته شده توسط
admin0971
- ۰ دیدگاه ها
انسداد لوله به دلیل زنگ زدگی:
همانطور که در بالا ذکر شد، لوله های فلزی تمایل بسیار بالایی با ایجاد واکنش با اکسیژن آب را دارند، و نتیجه این واکش تولید اکسید آهن است که با گذشت زمان حجم آن روز به روز بیشتر شده و در نهایت سبب مسدود شدن لوله ها می شود.

عدم انتقال گرما به شکل یکنواخت:
گاهی بعد از مدتی استفاده از رادیاتور شوفاژ، میزان حرارت دهی در آن ها به شکل متناسب نیست، به این صورت که شوفاژهای نزدیک تر به پکیج گرم تر بوده، ولی شوفاژهایی که در فاصله بیشتری از پکیج نصب شده اند، حرارت کمتری دارند.
یکی از دلایل بروز این مشکل می تواند رسوب گرفتن لوله های فلزی به دلیل سختی موجود در آب و در نتیجه مسدود شدن مسیر جریان آب در لوله های دورتر از پکیج باشد.
نشتی و یا ترکیدگی لوله های شوفاژ:
نشتی در لوله های شوفاژ می تواند به دلایل مختلفی به وجود بیاید که یکی از آنها به دلیل استفاده از لوله های پلاستیکی در لوله کشی شوفاژ است.
حتی اگر لوله های پلاستیکی از نوع پلیمری هم باشند، این لوله ها به دلیل جنس مواد تشکیل دهنده خود مقاومت پایینی در برابر دمای بالاتر از ۶۰ درجه را دارند و در نتیجه بعد از مدتی دچار نشتی خواهند شد.
دلیل دیگر نشتی در لوله های شوفاژ، نحوه خواباندن لوله ها در ساختمان است. یعنی اگر لوله ها رادر لوله کشی شوفاژ در کف ساختمان قرار دهیم، به دلیل فشار بالای مصالح و ضعیف شدن فیتینگ ها لوله دچار نشتی و یا ترک خوردگی خواهد شد.

ترک خوردگی لوله های شوفاژ به علت یخ زدگی نیز شکل دیگری از بروز مشکل در لوله کشی شوفاژ با استفاده از لوله های فلزی است. مگر اینکه برای جلوگیری از یخ زدگی لوله ها در فصول سرد سال آنها را به بهترین شکل عایق کاری کرد.
در هر دو صورت، نشتی لوله های شوفاژ به صورت لکه های زرد بر روی دیوار و یا برجسته شدن دیوار خودش را نشان خواهد داد.
استفاده طولانی مدت از لوله ها و در واقع فرسوده شدن آنها:
هر لوله ای یک دوره زمانی خاص برای بازدهی دارد و استفاده طولانی مدت از لوله های فلزی و یا پلیمری حتی در صورت نصب اصولی و جلوگیری از زنگ زدگی و یخ زدگی، بعد از مدتی سبب فرسوده شدن آن ها می شود و راهی جز تعویض لوله کشی برای ما باقی نمی ماند.
ولی این مشکل در مورد استفاده از لوله های پنج لایه صدق نمی کند و شما می توانید تا بیش از پنجاه سال از لوله کشی شوفاژ با لوله های ۵ لایه بدون بروز هیچ مشکلی بهره ببرید.