دسته‌بندی نشده

تغییر و بازسازی ساختمان

بوتان حافظ

گاهی تعویض لوله کشی به دلیل فرسوده بودن، ترکیدن، زنگ زدن و یا مسدود شدن لوله ها نیست و به این دلیل است که شما قصد بازسازی و یا تغییر ساختمان خود را دارید.

در ادامه از آنجا که در نقشه جدید ساختمان مکان نصب رادیاتورهای شوفاژ تغییر نموده، باید لوله کشی قدیمی را جمع کرد و با توجه با نقشه جدید به بازسازی لوله کشی شوفاژ بپردازید.

نحوه تعویض لوله کشی شوفاژ

با توجه به دلایل بالا می توان برای هر کدام از این عوامل ذکر شده کل سیستم لوله کشی شوفاژ و یا برخی از قسمت های آن را تعویض نمود.

شکل تعویض لوله ها در لوله کشی شوفاژ به نحوه لوله کشی شوفاژ بستگی دارد، که در مقاله بعدی با موضوع اجرای لوله کشی شوفاژ بیشتر به این مبحث خواهیم پرداخت.

نحوه لوله کشی شوفاژ قدیمی در ساختمان به هر شکل هم که باشد، باید برای تعویض لوله کشی شوفاژ لوله های قبلی را کور کرده و در کل ساختمان جمع کنید.

نحوه تعویض لوله کشی شوفاژ

ولی نحوه جمع آوری آن ها به شکل قرار گیری لوله ها در لوله کشی قبلی بستگی دارد.

اگر از روش لوله کشی روکار برای لوله های شوفاژ استفاده کرده باشید، تعویض لوله ها هم بسیار آسان تر و با هزینه پایین تر همراه است و دیگر نیازی به کنده کاری در ساختمان نیست.

در این قسمت نمونه هایی از تعویض لوله ها در لوله کشی روکار شوفاژ را که به عنوان سوابق کاری همکاران ما ذخیره شده را برای شما قرار داده ایم.

تعویض لوله کشی

لوله کشی روکار رادیاتور شوفاژ توسط همکارمان در گروه تاسیسات ۲۴ ساعته

در صورت استفاده از لوله کشی توکار در لوله های قدیمی باید اول مشخص کنید که از چه روشی برای لوله کشی جدید می خواهید استفاده کنید.

ولی در هر صورت برای جمع کردن لوله های قبلی و تعویض آنها چون لوله ها به صورت توکار بوده اند، باید کف یا دیوارهای ساختمان را بکنید تا به آنها برسید.

ولی اگر لوله های قدیمی ساختمان شما فلزی بوده و اکنون با مشکل پوسیدگی و یا زنگ زدگی و حتی عدم گرمایش مناسب در شوفاژ مواجه شده اید، بهتر است تا از استفاده مجدد از لوله های فلزی صرف نظر کنید.

شما می توانید لوله های فلزی قبلی را بعد از کندن کف ساختمان پیدا کرده و پس از اقدام به جمع آوری آنها دوباره لوله کشی شوفاژ را با لوله های جدید انجام دهید.

در این بین توصیه ما به شما این است که چون مجبور به کندن کف ساختمان شده اید، می توانید مانند نمونه زیر لوله کشی جدید را با استفاده از بهترین روش آن یعنی استفاده از کلکتور و لوله پنج لایه انجام دهید.

حتی لوله کشی شوفاژ از سقف نیز جز یکی از بهترین روش های لوله کشی شوفاژ در ساختمان محسوب می شود.

البته این روش نیاز به کنده کاری های بیشتر دارد، ولی اگر امکان صرف هزینه و وقت بیشتر را دارید، حتما از این شیوه استفاده کنید که تا مدت ها و سالیان طولانی با مشکلی در مواجه با لوله کشی شوفاژ خود روبرو نشوید.

در صورت انتخاب روش روکار با لوله های پلیمری و حتی پنج لایه، شما می توانید بعد از کور کردن لوله های قدیمی، لوله کشی جدید را به شیوه روکار و با استفاده از لوله سفید یا پنج لایه با صرف هزینه و وقت کمتر انجام دهید.

البته در صورت استفاده از لوله های پلیمری سفید و یا سبز استفاده از بست برای نصب لوله ها به منظور جلوگیری از حرکت و تغییر شکل آنها بسیار مهم است.

به همین دلیل استفاده از لوله پنج لایه در لوله کشی روکار به استفاده از لوله سفید ارجحیت دارد و با یک داکت کشی زیبا و از کنار دیوارها می توان این کار رابه نحو احسنت انجام داد.

اگر لوله کشی شوفاژ شما در گذشته به صورت لوله کشی شوفاژ با لوله های پلیمری بوده، می توانید برای این بار لوله ها را از نوع پنج لایه انتخاب کنید.

البته لوله سفید هم مناسب است، ولی ما به شما لوله ای را پیشنهاد می دهیم که کمترین میزان اصطکاک را داشته باشد و بتوان از آن تا مدت های طولانی تری در سیستم لوله کشی شوفاژ استفاده کرد.

خبر خوب اینکه شما می توانید لوله کشی شوفاژ خود را برای قسمتی از لوله کشی که دچار مشکل نشتی یا پوسیدگی شده، به شکل ترکیبی انجام دهید.

به این صورت که بعد از پیدا کرد محل نشتی لوله که البته باید با استفاده از دستگاه نشتی یاب لوله باشد و قطع آن قسمت از لوله، لوله جدید را بدون کندن کف یا دیوار به لوله قبلی متصل کرد.

با این تفاوت که این بار آن قسمت خاص از لوله را از روی دیوار و به شکل لوله کشی روکار انجام داد.

مزیت دیگر استفاده از این روش این است که شما می توانید از این شیوه حتی برای یک شوفاژ به تنهایی استفاده کنید و لوله کشی شوفاژهای دیگر را که مشکلی ندارند، به همان صورت قبلی باقی بگذارید و تغییری ندهید. 

اقدامات لازم بعد از اتمام تعویض لوله کشی شوفاژ

حال بعد از تعویض لوله کشی شوفاژ باید یک سری مراحل را به منظور بازدهی بهتر لوله کشی انجام دهید، که اولین آن انجام تست لوله کشی شوفاژ است.

از این آزمایش برای تمامی لوله کشی های ساختمان از جمله لوله کشی آب و لوله کشی فاضلاب نیز در ساختمان استفاده می کنند.

یک مرحله دیگر علاوه بر انجام تست لوله کشی در لوله کشی شوفاژ صورت می گیرد و آن اقدام به هواگیری لوله ها است. بعد از نصب لوله های جدید، همه لوله ها باید یک بار هواگیری شوند.

چرا که علت عمده عدم گرم شدن آب در شوفاژ و در نهایت گرم نشدن محیط، وجود هوا در لوله های پکیج یا لوله های شوفاژ است.

برای هواگیری لوله های شوفاژ ابتدا تمام شیرهای مربوط به شوفاژها را ببندید و سپس پکیج را از آب پر کنید و اجازه دهید تا آب در داخل تمام رادیاتورهای شوفاژ جریان پیدا کند.

پکیج را دوباره روشن کرده، فشار آن را تنظیم نمایید و شیر رادیاتورها را باز کنید تا با جریان کامل آب در رادیاتورها هوا از آن تخلیه شود.

اقدامات لازم بعد از اتمام تعویض لوله کشی

در این مطلب در خصوص دلایل و نحوه تعویض لوله کشی رادیاتور شوفاژ در ساختمان توضیحاتی را بیان کردیم.

با این حال اگر سیستم لوله کشی شوفاژ ساختمان شما دچار مشکل شده و نیاز به تعویض آن دارید، می توانید از کارشناسان ما در گروه تاسیسات ۲۴ ساعته کمک بگیرید.

برای این منظور کافیست با ما تماس گرفته و یا فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر کنید، تا ضمن برخورداری از مشاوره و بازدید رایگان، نیاز شما در سریعترین زمان ممکن انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *